Referencer

“Første skridt er sidste skridt” sagde du.
Først NU forstår jeg – efter 6 måneder – OG lever det Torben, TAK! Det er noget af det vigtigste nogen nogensinde har sagt til mig.
Fra den ene dag til den anden gik jeg fra mit hoved til handling, og mit liv vendte fra … til succes over hele linjen

M.V. Læsø

“Du har været en uundværlig del af mit forløb for, at komme op igen fra det dybe hul, som mit sind var havnet i. Du har i sandhed forståelse for dit fag og formår, at gøre en forskel for et andet menneske.
Jeg vil gør mit bedste for, at huske hvad du har lært mig, så jeg kan bruge det resten af mit liv, og måske endda give det videre til nogen, som jeg har kært, hvis der skulle være brug for det.
Jeg er dig evigt taknemmelig, og jeg ønsker dig alt godt i fremtiden. Tak for dig, Torben!”

MV. Silkeborg

“Torben er uden tvivl den dygtigste behandler jeg kender. Han er en meget sjælden perle, og jeg ville selv rejse langt for at komme til én som ham. Lise-Lotte Brogaard 

Psykoterapeut 

https://liselotte-brogaard.dk/ “ 

“Jeg har haft et overordentligt godt udbytte af mine konsultationer hos dig og oplever at min livskvalitet er steget betragteligt og i et uvurderlig omfang!” 

P.D.T. Silkeborg 

“Jeg kan ikke takke dig nok for den udvikling, der er sket med mig.” 

I.F. Silkeborg 

“Jeg siger TAK igen. Du giver mig en helt specielt og meget, meget vigtig gave. Du hjælper mig med at jeg giver mig selv ’mig’. Jeg glæder mig helt vildt til de næste samtaler – hvor er det dog befriende at få lov til at blive et frit menneske. Den styrke og ro, der følger med, er det, der gør at jeg kan klare alt det, jeg skal kunne klare.” Jeg har intet behov for at være anonym – tvært imod, og så kan folk ringe og høre om dig, hvis de har mit navn. Du er den bedste hjælper i verden – i hvert fald for mig. Og det vil jeg gerne dele med alle.” 

Heidi Buus Beldam, Århus 

“Allerede efter første gang hos dig så jeg, at du havde givet mig et redskab jeg selv kunne bruge. Der gik selvfølgelig noget tid og nogle terapi-gange, inden jeg helt fik fat om det. Men det forløsende aspekt har været fuldstændig afgørende for mig. Jeg har søgt i årtier efter en måde at håndtere mine følelser på, der ligger imellem (eller over) fortrængning og udlevelse. Det er genialt, og jo egentlig meget simpelt. Det er jo i bund og grund mindfullness i praksis, taget helt ind i det inderste. Man kan blive ved og gå dybere og dybere med disse her teknikker. Det er langt overlegent – for mig at se, og med en klient som mig ihvertfald – i forhold til ISTDP og andre terapiformer jeg har kendskab til. Desuden er det for mig at se en meget vigtig pointe at klienten selv får redskaber at håndtere sig selv med. I modsætning til at være afhængig af en terapeut, der laver interventioner for klienten.

…. Anyway så er jeg meget glad for at det er dig, jeg går i terapi hos, det har ændret mit liv!! Tak for det!!!” 

L. B. Skanderborg 

“Hvad er det du kan som bare hjalp mig så fantastisk? Er det en metode? eller var det også dig som menneske, med en unik evne til at se mig bagved mange års ophobning af psykisk kvababbelse og uligevægt? Jeg vil ikke undlade at fortælle dig, at jeg er dybt fascineret af din professionalisme og af din personlighed … tusind tak for din indsats, dit vid og din helt uundværlige hjælp.” 

J.A. Silkeborg

“Kæmpe tak for sessionen igår. 

Der var noget du sagde om, at følelsen jo bare kom af sig selv, og at det ikke skulle mærkes som hårdt arbejde, der har ændret noget fundamentalt indeni mig. Siden jeg gik fra dig har jeg øvet mig i netop bare at lade følelsen være der uden at gøre noget og det føles helt anderledes nu. Det mest interessante er at her til morgen ligger jeg og mærker følelserne og min ryg reagerer helt vildt på det! Jeg tænker bare, der er intet galt med min ryg og jeg vil gerne mærke følelserne, og denne gang mener jeg det 😉 Som du sagde, det er en beslutning man skal tage, og den er taget! 

Endnu en stor forvandling efter et par timer hos dig, tusind tak for det!

Det er nok fordi jeg føler jeg skylder dig så meget, jeg vil så gerne give dig noget godt igen, men helt ærligt så er det bedste jeg kan give dig, at vise at din terapi virkelig har rykket mig milevidt, at du kan se at det gør en kæmpemæssig forskel det du gør, det må da være den bedste gave:)

Det kom fra hjertet. Jeg takker dig af hele mit hjerte, igen og igen;)” 

L.K. Århus 

“Jeg har lige brug for at give dig en tilbagemelding, samt sende dig en kæmpe stor tak. Siden sidst har jeg anvendt de øvelser du har givet mig på daglig basis, og det har haft en kæmpe effekt. Det er som om at formålet og vigtigheden af øvelserne, først rigtig er gået op for mig. Jeg har lært at lytte til min tvivl, anerkende den, og vide at dens formål er at passe på mig. Det har gjort at jeg i højere grad nyder at mærke følelserne i min krop. Jeg er netop gået i gang med specialet på min kandidatuddannelse, og jeg føler at jeg aldrig var nået så langt uden din hjælp. Du har en helt særlig evne til at “holde af” dine klienter, og det har betydet, at jeg altid har følt mig mødt, forstået og accepteret, tak.” 

C.H. Århus. 

“Tak for dig! Du har været og er en meget stor støtte og hjælp og positiv udfordring for mig. Jeg er meget taknemmelig. Det har jeg tænkt, jeg ville huske at dele med dig. For selv om du er dygtig, er jeg ikke sikker på, du er tankelæser 🙂 Jeg har mødt mange terapeuter på min rejse. Jeg ved godt, hvornår jeg møder kvalitet. Jeg oplever dig som meget kompetent.” 

A.K. Silkeborg 

“Jeg vidste egentlig ikke hvad en psykolog lavede før jeg kom her. Men nu hvor jeg har haft stress og er kommet på den anden side med stor hjælp fra min psykolog, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at hvis jeg på et senere tidspunkt kommer i en situation igen, hvor jeg tænker at en psykolog kan hjælpe, vil jeg kontakte ham med det samme. Han kan altså noget med sin samtale – som det er umuligt at klare selv med sin familie og venner. Et fantastisk godt forløb, som jeg klart vil anbefale til alle jeg kender.” 

S.N. Silkeborg

“Du har betydet enormt meget for mig, Torben. Jeg vil altid have din stemme inde i hovedet resten af livet og dine kloge ord. Jeg føler mig tit rigtig, rigtig heldig over at have mødt og snakket med dig, og derefter får jeg tanken, at du har reddet mit liv. Jeg er ikke sikker på, at jeg havde været her i dag, hvis ikke du havde hjulpet mig. Så jeg er virkelig taknemmelig for, at jeg har været så heldig at snakke med dig og modtage din hjælp! 🙂 Hver dag, så tænker jeg på dig, dine ord og de værktøjer du har givet mig.” 

T.M.M Ringsted

“De sidste 3 mdr. har jeg været helt ude af al medicin efter en længere nedtrapning. Jeg har det rigtig godt, ikke meget angst tilbage og sover godt. Nu har jeg igen masser af kulturelle, sociale og musiske oplevelser, samt en dejlig kæreste. Det er sku fantastisk.” 

L.J. København

“Tak for dig! Du har været og er en meget stor støtte og hjælp og positiv udfordring for mig. Jeg er meget taknemmelig. Det har jeg tænkt, jeg ville huske at dele med dig. For selv om du er dygtig, er jeg ikke sikker på, du er tankelæser 🙂 Jeg har mødt mange terapeuter på min rejse. Jeg ved godt, hvornår jeg møder kvalitet. Jeg oplever dig som meget kompetent.” 

A.K. Silkeborg

“Jeg er bare så ubeskriveligt glad for at være kommet tilbage i vante, trygge og forudsigelige omgivelser, mine stresssymptomer er fuldstændig væk. Og det er meget sjældent, at den “kritiske stemme” er fremme, og når den er, så får den lov at være der lidt (uden at den dominerer), og uden at den påvirker , og den forsvinder hurtigt igen 🙂 Jeg vil gerne takke dig for de samtaler vi har haft, de har hjulpet mig ubeskriveligt meget og givet mig nogle “værktøjer”, jeg kan bruge i hverdagen. De “værktøjer” ville jeg ikke være for uden. Jeg føler mig, som et mere helt og afbalanceret menneske. 🙂 “ 

M.B. Viborg

“Tak for opgaven med mit “overjeg”. Det er sjovt at byde tankerne velkommen og tænke over, hvordan “overjeget” hænger sammen med mit selvbillede. Du er dygtig, jeg fik det i den rigtige rækkefølge (…) Hermed ikke sagt at det ikke er svært, men øvelsen er sjov, og der er gået sport i at være opmærksom på hvornår “overjeget” kommer ind, og det bliver nemmere og nemmere at grine af.” 

M.S. Silkeborg

“Her møder du et indsigtsfuldt og anerkendende menneske, der på professionel vis og med tydelig metode, finder de punkter, der skal forløses.” 

J.K. Silkeborg

“Jeg begyndte at sove dårligt om natten, det udartede sig ved, at jeg enten ikke kunne falde i søvn, eller vågnede midt om natten, hvorefter jeg ikke kunne sove mere, jeg kunne i pressede situationer endvidere være bange for at tage telefonen når den ringede (havde en følelse af, at der nu bare være flere problemer/mere arbejde ). Jeg har igennem mine konsultationer hos Torben Palmer fået en forklaring på hvad det er der sker rent mentalt, og hvordan det kan udarte sig rent fysisk, dette sammenholdt med de værktøjer vi efterfølgende har arbejdet med, har gjort at jeg hurtigt er kommet ovenpå igen. Forløbet har været meget lærerigt og positivt.”

S.M. Silkeborg

“Hermed vil jeg gerne benytte lejligheden til igen at sige dig tak for din måde at være på, for det yderst fine stykke arbejde du har gjort. Du har helt sikkert haft en betydning for mit forløb og for mit liv generelt, så det skal du have stor tak og ros for. “ 

P.W. Silkeborg

“Your calm and healing presence with your patients and intellectual clarity and depth will always be an inspiration.” 

N.S Philadelpihia, USA

“It gives me great pleasure to be able to recommend Torben Palmer (as I do often!): Torben creates a safe but challenging environment in which patients are encouraged and supported to face feelings and memories they have long avoided. In so doing patients come to understand themselves deeply and to recover their emotional freedom. I recommend Torben without reservation. He is a master therapist.” 

Patricia Coughlin, Santa Fe, USA, Internationally known speaker, supervisor and doctor of psychology. 

“I am writing to inform that we chose Torben Palmer as a speaker for our 7th International Conference in Washington, D.C. 

… He demonstrated how to address defenses like somatization and identification within a model that works with internal (intrapsychic) resistance to feelings in an innovative way. We are hoping that Torben Palmer may join us later due to the success of his presentation.” 

Kristin Osborn, MA, LMHC, USA, President of the IEDTA Foundation.

Copyright 2021 – Psykolog Torben Palmer | Åhavevej 12, 8600 Silkeborg | Tlf: 26 15 45 00 | Email: torbenpalmer@gmail.com | Persondatapolitik